Little Boots DJ set a Merlinben

 

Picture of Little BootsMa este ünnepli ötödik születésnapját a Kollektíva és ennek alkalmából hívták el hozzánk Victoria Christina Hesketh-et, ismertebb nevén Little Boots-ot. Habár még bőven dolgozik második lemezén, egy hosszabb dj set erejéig hozzánk is ellátogat Anglia egyik legtehetségesebb hölgye.

Már gyerekkora óta több klasszikus hangszeren játszó és már 13 éves kora óta saját számokat író Victoria először Dead Disco nevű, csajokból álló electropunk zenekar tagja volt. Majd 2007-ben elhagyta az együttest és belefogott szóló karrierjébe. A Little Boots nevet kis lába miatt vette fel, rá egy évre már az első helyen szerepelt a BBC Sound Of 2009-es listáján. Első lemeze, a Hands hatalmas siker lett világszerte, olyan slágerek vannak szerepelnek rajta, mint a Remedy vagy a New In Town.

Ma este sajnos csak dj settel látogat hozzánk, de valószínűleg már a készülő második lemeznének számaiból is kaphatnak ízelítőt a szerencsésebbek. Természetesen az este folyamán a Kollektíva tagjai (Tmx / Fullstereo / Popbitch) is fognak játszani.

Helyszín: Merlin, Budapest
Időpont: 2012.03.10.
Jegyár: elővételben 2000 Ft / helyszínen 2500 Ft
Facebook event

Advertisements