The Subways az A38-on

Picture of The Subways

Ha valaki meghallja valahol is a Rock & Roll Queen-t valószínűleg feláll a hátán a szőr – főleg a RocknRolla, Guy Ritchie film után meg pláne – de mégis, ha maga aThe Subways triója adja elő élőben, azért már más a helyzet.

A Nirvana feldolgozásokon felnövő Herdfordshire-i zenekarnak már hét éve, hogy megjelent első lemeze, a Young For Enternity. Második lemezüket 2008-ban adták ki. Az All Or Nothing már egy amerikaiasabb vonalat vett föl, de továbbra is a toppon voltak. Kétszer is jártak nálunk akkoriban, egyszer a Szigeten, majd a Hajón. Következő fellépésükre már a tavaly év vége fele megjelent Money And Celebrity-t fogják elhozni, amelyen olyan jó kis dalok vannak, mint az It’s A Party vagy a We Don’t Need Money To Have A Good Time.

Aki volt már The Subways koncerten tudhatja, hogy a srácok hatalmas bulikat szoktak csapni. Frontemberük Billy, pedig többet van a levegőben, mint a földön és még előszeretettel is ugrik a közönségbe, szóval tessék vigyázni a frontvonalon. A bájos Charlotte-ot se felejtsük ki a sorból, azért a csajsziban is megvan az energia.

Előzenekarként a Nonverse és a Cante Diem fog fellépni. Aki netán lemaradna valamiért a koncertről ne aggódjon, hiszen a Szigeten újra láthatjuk majd őket, de mindenki tudja egy klubkoncert azért más élmény.

Helyszín: A38, Budapest
Időpont: 2012.03.26.
Jegyár: elővételben 3900 Ft / helyszínen 4200 Ft
Facebook event

Advertisements