Várható megjelenések: 2012 április

Picture of Marina & the Diamonds

Lassan itt a húsvét, és gondolom a legtöbben tojások helyett inkább új lemezekre vágynak a nyuszitól. Nem kell aggódni, bőven lesz áprilisban is a már régóta várt albumok közül. A hónapban főleg szólólemezek lesznek, de olyan debütök is, amelyekre már nagyon kíváncsiak vagyunk.

– Április 2-án rögtön két fontos electro lemez is megjelenik. Clark híres őrültebb stílusáról, de úgy tűnik az idei Iradelphic-el picit visszafogta magát. A Hartnoll testvérpár, Orbital-ként nyolc év szünet után tér vissza, Wonky című lemezével, amelyen olyan vendégek szerepelnek, mint például Zola Jesus. A Blur egyik agya Graham Coxon, az A + E nevet viselő szólólemezt jelenteti meg. Állítólag a The Futurheads Rant albuma az eddigiektől eltérően instrumentális lesz.( na majd meglátjuk.)
– 9-én az Alabama Shakes debütje, a Boys & Girls kerül ki, és Florence is kiad egy MTV Unplugged koncert lemezt.
– Következő héten, 16-án a Maps & Atlases második folkos lemeze, a Beware & Be Greatfull lesz megvásárolható és a The Ghost könnyed indie albuma a The Endszintúgy.
– Április 24-e sokaknak áldás vagy akár átok is lehet, hiszen visszatér Jack Whitecsak sajnos már nem a White Stripes-al. Szólólemezének címe Blunderbuss lesz.
– A hónap végén, 30-án tavaly a Szigeten is remek kis koncertet adó Marina And The Diamonds tűnik  fel újra, ezúttal szőke hajkoronával és a Electra Heart-al. A Spectorelső lemezét pedig érdeklődve várjuk (címe még titok…), vajon siker vagy bukta lesz?

Jack White – Love Interruption

Marina And The Diamonds – Primadonna

Spector – Chevy Thunder

Orbital – New France

Advertisements