Brandt Brauer Frick az A38-on

Picture of Brandt Brauer FrickA német Brandt Brauer Frick zenéjére nehéz szavakat találni.A legtöbb mai zenész általában autodidakta módon tanul meg zenélni, és nem végez el semmilyen képzést. Erre föl jött ez a trió és bebizonyította, hogy komoly zenei háttérismerettel, milyen profi módon lehet összeilleszteni a klasszikus zenét a finom elektronikával.

Daniel Brandt, Jan Brauer és Paul Frick még 2008-ban találkozott először, majd két évre rá el is készítették első lemezüket, a You Make Me Real -t, amelynek sikerét nem más bizonyítja jobban, mint hogy az Electronic Beats magazin megjelenések – és fesztiválok állandó tagjává vált. Másokkal is szívesen dolgoznak együtt, például Emika-val ( aki szintén fellépet nálunk februárban ) – a Double Edge című számát dolgozták át, természetesen magával a művésznővel közreműködve.

Promoképeiken csak három alakot láthatunk, pedig koncertjeikre magukkal visznek egy tizenegy főt számláló zenekart is. Hihetetlenül pontosan építik fel számaikat a koncerteken, persze minimalizmusukhoz azért kell a türelem – legalábbis otthoni hallgatáskor -, de miután sikerül belemerülni zsenialitásukba, onnantól fogva megérthetjük, miért is rajonganak értük olyan sokan.

Helyszín: A38, Budapest
Időpont: 2012.04. 05.
Jegyár: elővételben 3000 Ft / helyszínen 3500 Ft
Facebook event

Emika

Advertisements