Radiohead koncert Olaszországban

Sajnos még mindig nem tudjuk közölni, hogy Magyarországra jönne a Radiohead, de a Soundkitchen csapata egy remek lehetőséggel rukkolt elő, hogy a rajongóik láthassák élőben korunk egyik- vagy talán a legjobb zenekarát. Ugyanis szerveznek egy buszos túrát az Olaszországi fellépésükre, amely egy rendkívül különleges helyen lesz megtartva az Udine melletti Codroipo kastélyának az udvarán.

Thom Yorke-ék annak ellenére, hogy tavaly adták ki nyolcadik lemezüket, a King Of Limbs-et csak idén kezdtek el aktívan turnézni. Különösebben nem kell bemutatni őket, hiszen minden zenerajongó kívülről ismerheti történetüket. Legismertebb lemezeik (nem mintha volna olyan, ami nem az) egyértelműen a 97-es OK Computervagy a 2007-es In Rainbows. A szerencsések, akik eljutnak a koncertre már a készülődő albumukról is hallhatnak számokat, hiszen még év elején stúdiózott a bőven negyven fölött járó ötös.

Aki teheti ragadja meg az alkalmat, nem mindennapi koncertélmény a Radioheadfellépése, főleg egy ilyen különleges helyszínen, mint a Villa Manin. Feledhetetlen nap lesz minden résztvevő számára az biztos.

Helyszín: Codroipo – Villa Manin, Olaszország
Időpont: 2012.07.04.
Jegyár: 38 000 Ft (buszút + koncertjegy)
További részletek a Soundkitchen honlapján!

Lotus Flower már most klasszikus videoklipje:

Még 2008-ből egy teljes koncertjük felvétele:

Advertisements