Jazzsteppa az A38-on

Jazzsteppa tagjai még 2006-ban találkoztak egy kelet berlini kéthetes mini jazz és electro fesztivál keretein belül. Gal Moore és Gal Bar-Adon már akkor tudták, hogy együtt kell a továbbiakban kikísérletezniük a saját hangzásukat. Azóta már a jelenlegi dupstep szcéna egyik legelismertebb csapatává váltak, koncertjüket nemsokára az A38-on is megtekinthetitek.

Zenéjük különlegessége, hogy egy jazz zenekar hangszereit egészítik a dupstep elektronikájával. Élőfellépéseiken szintén hangszereken játszanak, szóval nem az átlagos egy emberke tekerget a keverői mögött felállásban játszanak, hanem egy igazi koncertélményt adnak elő hangszereiken dob kíséretében, de természetesen az elektronika is jelen van.

Már több megjelenésük is volt, tavaly több ep és a Hyper Nomads lemezüket is kiadták. A remixektől sem riadnak vissza, hiszen már a The Kills-nek és a Passion Pit-nek is készítettek már átértelmezést.

A dupstep rajongóinak érdemes lesz ellátogatni a Jazzsteppa fellépésére, hiszen nem mindennapi produkciót láthatnak majd, főleg ennek a műfajnak a berkeiben.

Helyszín: A38, Budapest
Időpont: 2012.04. 23.
Jegyár: Elővételben 1000 Ft / Helyszínen 1500 Ft
Facebook event

 

Advertisements