The Killers, Wild Beasts, Modeselektor, Lamb, Azari & III, Kakkmaddafakka a Szigeten

Picture of Wild Beasts

Az eddigi Sziget nevekre egy rossz szót sem szólhatunk,ma pedig még több jobbnál jobb név érkezett. Egy részük már korábban is járt nálunk, de akadnak olyanok is akik koncertjét már nagyon-nagyon várjuk.Mi semmiképpen sem hagyjuk ki a nyár legjobb hetét, nézzük is át az újoncokat!

The Killers-re sokaknak panaszkodhatnéka lehetne, hogy már megint, de szerencsére idén már Brandon Flowers-ék már új számokkal készülnek a fesztiválszezonra. Az IndieClub-on tavaly az év lemeze díjat nyert Wild Beasts hírének rendkívül örülünk, talán a legjobban várjuk őket idén. Elektronikus színteret a berlini Modeselektor és az Azari & III fellépése erősíti. Kicsit északabbról a Kakkmaddafakka hozza a klasszikus indie hangzást és tavaly az A38-at is megjáróLamb idén újra ellátogat majd hozzánk.

Frissítve: Sajnos rossz hírekkel kell szolgálnunk a Modeselektor rajongóknak, ugyanis elmarad a Szigetes fellépésük. Annyira nem kell elszomorodni, mivel csak azért nem jönnek a fesztiválra, mert egy különálló koncerttel fognak fellépni nálunk szeptemberben, hogy hol az még nem tudjuk – tették közzé a Sziget Facebook oldalán.

Advertisements