Várható megjelenések: 2012 augusztus

Picture of Bloc Party

Végre véget ér a nyári uborkaszezon, igaz ennek ellenére túlzottan sok lemez így sem fog megjelenni, de olyan régóta várt darabok kerülnek ki, mint a Yeasayer vagy a Bloc Party új albuma. Kíváncsian várjuk, hogy ezek a zenekarok fejlődtek-e az elmúlt időszakban vagy csak újabb bőrt nyúznak le magukról. Lássuk tehát a további megjelenéseket is.

– Augusztus 13-án végre megjelenik az április óta halogatott Spector debüt lemezének az Enjoy It While It Last-nek a megjelenése. Továbbá érkezik még a Major Lazer agyának Diplo-nak az Express Yourself című EP-je is.

– 20-a jó kis napnak ígérkezik, az idei év egyik legjobb új női előadója Jessie Ware,Devotion című lemeze érkezik valamint az Ariel Pink’s Haunted Graffiti is hozza új lemezét a Mature Themes-t. De a hónap, vagy akár az év két legfontosabb albuma is ezen a napon jelenik meg, négy év után új lemezzel jelentkezik az indie korszak legjobb zenekara a Bloc Party, az LP címe nemes egyszerűséggel Four lesz. Nem régóta internet szerte meghallgatható a brooklyni Yesayer harmadik, kiváló darabja a Fragrant World.

– Hónap végén 27-én jön Wild Nothing legújabb lemeze a Nocturne.

Spector – Calestine

Bloc Party – Octopus

Yeasayer – Henrietta

Jessie Ware – Running

Advertisements