Muse a Papp László Sportarénában

Picture of Muse

Muse legutoljára 2010-ben lépett fel nálunk a Szigeten, amikor számunkra a legkevésbé sem voltak menők – nem úgy, mint azelőtt -. Szerencsére idei lemezükkel sikerült újra megbékélnünk velük, és csak ajánlani tudjuk, hogy nézzétek meg őket kedden, elvégre ők a jelenlegi legjobb koncertzenekar a világon.

Valószínűleg történetük már kívülről fújjátok, hogy lett a devoni kis rock zenekarból korunk egyik legfelkapottabb együttese. Közvetlenül a szakma is elismeri tehetségüket, hiszen olyan legendás csapatok tagjai játszottak velük közösen, mint a U2 vagy a Queen. Mondani sem kell, hogy feledhetetlen élmény lesz progresszív rocktól fogva, a dupstepen át, a klasszikus zenéik terjedő repertoárjuk.

A szemfülesebbeknek feltűnhetett, hogy előzenekarként az Everything Everything nevű formáció fog fellépni, akik szintén kedvenceink közé tartoznak, ráadásul januárban érkezik második lemezük úgyhogy tuti biztos, hogy új számokat is fognak játszani.

Hat lemezzel a háta mögött a Muse bebizonyította, hogy megérdemelten tart ott ahol, bizonyíték képen a hazai rajongóknak is hamarosan meggyőződhetnek erről.

Helyszín: Papp László Sportaréna, Budapest
Időpont: 2012.11.20.
Jegyár: 9900 – 21900 Ft

Diszkográfia:
Muse – Snowbiz (1999)
Muse – Origyn Of Symmetry (2001)
Muse – Absolution (2003)
Muse – Black Holes And Revelations (2006)
Muse – The Resistance (2009)
Muse – The 2nd Law (2012)

Advertisements