Várható megjelenések: 2013 január

Picture of Everything Everything

Az új év elejét már csak azért is szeretjük, mert már előre tudjuk, hogy mennyi kedvenc előadónk fog új lemezzel visszatérni, az új felfedezettekről nem is beszélve. Két hónapnyi üres járat után végre januárban nem fogunk unatkozni, elég ha csak az olyan nevekre gondolunk mint az Everything Everything vagy a Biffy Clyro.

– 14-én a már tavaly augusztus óta várt Everything Everything második lemeze azArc fog megjelenni, akik nagy titokban nálunk is játszottak a Muse előtt. Érkezik még a Dutch Uncles újabb darabja, az Out Of Touch In The World. Korábbi lemezük nem volt valami nagyszám, de erről eddig csak jókat hallani. Még aznap lesz egy Villagers, Awayland című lemez, amelyet már nem egyedül készített el. Kész csoda, de A$AP Rocky debüt lemez a Long Live A$AP is végre megjelenik. A Girls egykori frontemberének Christopher Owens-nek szólólemeze, a Lysandre is jön még.

– Két év után második lemezével jön Esben And The Witch is 21-én. A Wash The Since Not Only The Face reméljük újra a kelta mesék világába fog elröpíteni minket. Csajos-zajos lemezzel jön The Joy Formidable, a Wolf’s Law-al. Nosaj Thinglegújabb lemezére kellett pár évet várnunk, valószínűleg Home-ban sem fogunk csalódni.Ha pedig egy kis pszichedelikus rock lemezre vágytok érdemes lesz aFoxygen debütjét, a We Are The 21st Century Ambassadors Of Peace & Magiclemezét beszerezni.

– Hónap végefele, 28-án Toro Y Moi fog elvinni minket a 70-es évekbe az Anything In Return cimet viselő korongjával. Duplalemezzel tér vissza Biffy Clyro triója. AzOpposites –re állítólag első lemezeik nagy hatással voltak. Emlékeztek még aDelphic-re? Tavaly az Olimpiai-kor volt már egy új számuk, de Collections-al jön már második lemezük is. Az amerikai Local Natives is, mily meglepő de második lemezével, a Hummingbird-el fog újra a köztudatba kerülni.

Everything Everything – Cough Cough

Esben And The Witch – Deathwaltz

Biffy Clyro – Stingin’ Belle