Alakul az idei Sziget fellépőinek sora

Picture of Tame Impala

Eddig különösebben nem voltunk elkápráztatva a bejelentett fellépők sorával, de a mai impozáns adag után kétszer is meggondolandó, hogy valaki kihagyja-e az idei Sziget fesztivált.

Az már most biztos, hogy az A38 fellépői nagyban verni fogják a Nagyszínpad versenyzőit. Ezt már csak azért is merjük kijelenteni, hiszen 2012 egyik legjobb lemezével jelentkező Tame Impala először fog ellátogatni hozzánk. Persze ha már újdonságoknál tartunk akkor ott van még a hamarosan debüt lemezével jelentkező Woodkid, illetve az Everything Everything is feltűnik (na jó ők a Muse előtt már egyszer voltank nálunk, de az nem számít). A house zenét újra menővé tevő Totally Enormous Extinct Dinosaurs is jön, ja és a tavaly nagy sikereket elért Michael Kiwanuka-t se felejtsük el. Ugyan ők már jártak nálunk, de örömmel fogadjuk, hogy Katy B és Peter, Bjorn & John is fellép majd.

További nevek az A38-on: Bad Religion, Netsky, Wax Tailor, Zaz, Skip & Die

Party Aréna igaz, nem feltétlenül az IndieClub olvasóinak kedvez, de újra fellép az Empire Of The Sun (amelyről két éve sikerült lemaradnunk az Interpol miatt).

További nevek a Party Arénában: Chase & Status, Left Boy, Afterhours, Sebastian Ingrosso, Chris Liebling

Viszont a Nagyszínpadra bejelentett nevek elég rókabőr szagúak, mivel az elmúlt években szinte mindegyik előadó fellépett már a fesztiválon. Az Editors bejelentésének már csak azért is örülünk, hiszen idén érkezik negyedik albumuk.

További nevek a Nagyszínpadon: Enter Shikari, Skunk Anasie, Ska-P, Dizzee Rascal, Alex Clare