Öt “Must-See Acts” a Volt Fesztiválon

Már nem kell sokat sokat aludni, hogy elkezdődjön az idei Volt Fesztivál, amelynek általában a line-up-ja nem feltétlenül a mi zenei ízlésünket szolgálja ki, de persze mindig akad pár név, amelyre érdemes ellátogatni. Ezúton is szeretnénk figyelmetekbe ajánlani, hogy mit ne hagyjatok ki, ha Sopronban jártok.

#5 – Gus Gus

Már több, mint tíz éve együtt zenélő, és több tagcserén is átesett Gus Gus már többször is járt hazánkban. Az izlandi csapat nem véletlenül rendkívül népszerű hazánkban, hiszen techno-soul zenéjükre hamar rá lehet kapni.

————————————————————————————————

#4 – Bonobo

Talán Simon Green-t, ismertebb nevén Bonobo-t senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen talán ő az egyik legismertebb előadó a downtempo, trip-hop szcénájában. Érdemes lesz ellátogatni fellépésére, hiszen az áprilisban megjelent The Northern Borders című új lemezét hozza el hozzánk.

————————————————————————————————

#3 – Jamie Woon

Jamie Woon-ról nyugodtan állíthatjuk, hogy az elmúlt évek egyik legelegánsabb és legkifinomultabb énekes-dalszerzője. Két évvel ezelőtti Mirrorwriting című debütjével már bizonyította tehetségét, de remélhetőleg a Volt-on már újabb szerzeményeket is bemutat.

————————————————————————————————

#2 – Hurts

A tavalyi Szigetes fellépése után újra ellátogat hozzánk a Hurts, azonban immár második lemezükkel az Exile-al egyetemben. Májusban volt szerencsénk egyik koncertjükhöz, úgyhogy, aki Sopronban jár ki ne hagyja Theo és Adam fellépését.

————————————————————————————————

#1 – Queens Of The Stone Age

Szinte szégyen, hogy csak most fog először Magyarországon fellépni a stoner rock zene királya (vagyis inkább királynője) a Queens Of The Stone Age. Viszont koncertjük ennél aktuálisabb nem is lehetne, hiszen alig pár hete jelent meg a …Like Clockwork, amely Josh Homme csapatának egyik legjobb darabja.