Crystal Castles az A38-on

Majdnem fél év telt el azóta, hogy egy egyeztetési hiba miatt februárról júliusra került át a Crystal Castles első magyarországi klubkoncertjének az időpontja. Viszont, ahogy mondani szokták az idő repül és már nyár közepét írunk alig pár napra a koncerttől, arról nem is beszélve, hogy ha marad még valakiben szufla a Balaton Soundon is megtekintheti a csapatot.

Gondolom különösebben nem kell bemutatni Alice Glass és Ethan Kath párosát, de röviden összefoglalva egy kiszivárgott próbafelvételnek köszönhetik máig is növekvő népszerűségüket. 2008 óta már három lemezzel is megörvendeztették rajongóikat, legutóbb tavaly ősszel adták ki III lemezüket, amely a mi év végi listánkon is előkelő helyen szerepelt. Egyszerre agresszív és energia teljes elektronikus dalaikkal hatalmas tömegeket képesek megmozgatni (Szigeten személyesen is megtapasztalhattuk), Alice egyedi megjelenéséről és attitűdjéről nem is beszélve.

Az A38 jó lóra tett a Crystal Castles koncertjével, hiszen már januárban elfogyott az összes jegy a koncertre, mindenesetre, aki részt vesz a koncerten annak feledhetetlen estéje lesz azt garantáljuk. Ja és minimum egy korty whiskyt mindenki gurítson le a koncert előtt.

Helyszín: A38, Budapest
Időpont: 2013.07.10.
Jegyár: elővételben 4900 Ft / helyszínen 5500 Ft
Facebook event

Diszkográfia:

– Crystal Castles – Crystal Castles (2008)
– Crystal Castles – Crystal Castles II (2010)
– Crystal Castles – III (2012)