Öt “Must-See Acts” a Balaton Sound-on

Idén először történt a Balaton Sound történetében, hogy elfogyott az összes bérlet, ami nem is meglepő, hiszen most az egyszer olyan line-upal álltak elő, ami igazán ígéretesnek  tűnik. Mint a VOLT esetében most is szeretnénk figyelmetekbe ajánlani mely fellépésekre érdemes bulizni egy jót.

#5 – Iggy Azalea

Először jár hazánkban a még csak 22 éves Ausztrál származású rapper és divat ikon Iggy Azalea. A Soundos koncerten minden bizonnyal a közeljövőben megjelenő új albumának, a The New Classic-nak a számait is bemutatja az eddig megjelent számai mellett, mint például Pu$$y vagy a Work.

——————————————————————————————————————–

#4 – The Prodigy

Kár írni bármit is, a Prodigy minden egyes évben ellátogat hozzánk szinte ugyanazzal a számlistával, mégis mindig fergeteges bulit képesek csapni.

——————————————————————————————————————–

#3 – Justice

Kicsit csalóka a Justice fellépése, hiszen csak DJ szettel készülnek a Balaton partjára, szóval nem kell feltétlenül elvárni tőlük, hogy saját számaikat játszák, de annyi szent, hogy a francia elektro szcéna legjobbjaival fognak elő rukkolni.

——————————————————————————————————————–

#2 – Four Tet

Kieran Hebden aka Four Tet-re nyugodtan állíthatjuk, hogy az elektronikai zene zsenije. Igaz zenéjének kell egy kis időt adni, de miután az ember fölfedezi zenéjének értékeit nincsen visszaút.

——————————————————————————————————————–

#1 – Crystal Castles

A Crystal Castles koncertje lesz az, amit szerintünk semmiféle képpen se hagyjatok ki. A Szigeten már mi is tapasztaltuk, hogy Alice és Ethan kaotikus, de feledhetetlen koncertet képes adni, ráadásul III lemezükkel érkeznek.