Electronic Beats Festival Budapest 2013 ajánló

Festival_Budapest_Electronic_Beats_9401

Idén is megrendezésre kerül a Telekom kezdeményezésében született Electronic Beats fesztivál sorozat budapesti állomása. Az elmúlt két évben olyan zenekarok és előadók fordultak meg a fesztiválon, mint Nicolas Jaar, Apparat vagy a Does It Offen You, Yeah?. Október 25-én minden zenerajongó jobban teszi, ha ellátogat a Millenáris Parkba, hiszen igazán remek előadókat sikerült leszervezni, arról nem is beszélve, hogy szinte jelképes összegért ennyi mindenkit el lehet kapni egy este alatt.

Washed Out

Igaz, hogy már rég vége a nyárnak, de az biztos, hogy Ernest Greene ismertebb nevén Washed Out fellépése alatt a fülledt meleg napok juthatnak eszünkbe. Elég csak meghallgatni idei második lemezét, a Paracosm-ot, amely ugyan nem lett olyan jó, mint elődje, de meg van a maga hangulata.

——————————————————————————————————————–

Charli XCX

Kétségtelen, hogy 2013 egyik legmenőbb pop énekesnője a brit Charlie XCX volt, akinek idén jelent meg első kereskedelmileg is sikeres lemeze, a True Romance. Mondani sem kell az élőben is elbűvölő karizmával rendelkező Charli emlékezetes koncertet fog adni az itthoni közönségnek.

——————————————————————————————————————–

Nôze 

A francia elektro duó Nôze már alig várja, hogy igazi diszkóvá változtassák a Millenáris közönség terét, persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy fellépésük nem csak egy réteget céloz majd meg, hiszen a 20-as évek jazzétől fogva a modern houseig minden a repertoáruk közé tartozik.

——————————————————————————————————————–

John Talabot

Az est fő fellépője a spanyol DJ – zeneszerző John Talabot lesz, aki valószínűleg az év egyik legnagyobb buliját fogja adni. Hogy miért? Tavalyi ƒin című nagylemeze az elmúlt évek egyik legjobb house lemeze lett, úgyhogy, aki még nem ismerné munkásságát jobban teszi, ha minél hamarabb megismerkedik Talabot zsenialitásával.

Helyszín: Millenáris Teátrum, Budapest
Időpont: 2013.10.25.
Jegyár: elővételben 3000 Ft / helyszínen 4000 Ft
Facebook event

Advertisements