Pohoda Festival 2016

Szlovákia legnagyobb fesztiválja idén már 20. alkalommal kerül megrendezésre. A jeles esemény kapcsán olyan izgalmas előadókkal találkozhatunk a trencséni repülőtéren Július 7 és 9 között mint a most új albummal megjelenő James Blake vagy az itthoni fesztiválkedvencek közül a The Prodigy és a Parov Stelar. Ahogy azt a korábbi évek során a fesztiváltól már megszokhattuk, idén is változatos zenei és kultúrális kikapcsolódást kínál olyan neves előadokkal mint Pj Harvey, Sigur Rós vagy éppen a Szigetre is elátogató Róisín Murphy

Az egyik kedvenc közép- európai fesztiválunknak is kikiáltott Pohoda nem véletlenül érdemelte ki ezt a címet. Szinte kivétel nélkül a legaktuálisabb és legizgalmasabb előadókat hozza el, így idén is olyan fellépők szerepelnek a line-up-on, mint az általunk is kedvelt Savages a The Vaccines vagy éppen a Poliça, de fellép még a friss lemezes post punk Eagulls és a Vaults is. A zenekarok mellett az elektronikát kedvelők sem szenvednek hiányt programban, fellép majd az ODESZA, Nina Kraviz valamint a Flying Lotus.

Még nem késő a fesztivál jegyek megváltására azonban érdemes minél hamarabb beszerezni őket, ugyanis nem először fordulna elő a fesztivál történetében, hogy sold out lesz, ami egy ilyen erős line up mellett idén várható is.

Pohoda Festival 2016 – Szlovákia, Trencsén Júl.7-9

Több infóért és a jegyekért:

https://www.pohodafestival.sk/